Vergelijking van prepaid telefoons en mobiele telefoonabonnementen

mobiele telefoon

Een mobiele telefoon biedt de meeste diensten die een conventionele mobiele telefoonmaatschappij biedt. Er zijn echter een aantal verschillen tussen mobiele telefoons en traditionele mobiele telefoons. Het grootste verschil zit in het proces waarmee wordt gebeld en tekstberichten worden verzonden. In dit artikel zullen we twee van de meest gebruikte manieren om te bellen en gebeld te worden met elkaar vergelijken: prepaid telefoondiensten en reguliere telefoondiensten.

De meesten van ons denken dat een regulier mobiel telefoonabonnement een vaste prijs heeft of een tarief dat niet kan worden gewijzigd. Maar dat is niet zo. Het tarief van een mobiel telefoonabonnement blijft constant gedurende de looptijd van het abonnement. Dus als je besluit om je mobiele telefoon abonnement te annuleren, kan het zijn dat je alle voordelen die je al hebt genoten verliest. Aan de andere kant zijn prepaid-plannen niet onderhevig aan enige verandering, zelfs niet tijdens de looptijd van uw contract.

Als u een mobiele telefoon met een bepaalde netwerkprovider gebruikt en door het land zwerft, kunt u uw plan omzetten in een pay-as-you-go telefoonplan, door gebruik te maken van een serviceprovider waarmee u beloningspunten kunt verdienen, in plaats van geld. Sommige van de service providers staan u toe om verdiende beloningspunten in te wisselen, in de vorm van geld, gadgets en andere cadeau-artikelen. Over het algemeen is een pay-as-you-go telefoon een goede deal voor degenen die vaak reizen, terwijl een t-mobile of pre-paid plan ideaal is als je alleen wat mobiele communicatie nodig hebt tijdens reizen buiten de stad.